Halloween: ‘Shivering Swamp’ 30 oktober 2021

Op zaterdag 30 oktober 2021 zal er voor het eerst bij Jong Nederland Venray – op eigen terrein – een Halloween activiteit plaatsvinden genaamd: ‘Shivering Swamp’.

‘Shivering Swamp’ draait volledig om de zintuigen. Jeugd gaat samen met hun vrienden/vriendinnen/huishouden dit ‘spookhuis’ betreden, geblinddoekt en met een koptelefoon met 3D-geluidseffecten op. Aan de hand van een stuk touw zoeken zij hun weg door een “drassig moeras”. Tussendoor worden ze op verschillende momenten geprikkeld!

Iedereen kan meedoen. Zowel leden als niet-leden, corona-proof. Voor de jongere jeugd is er een middagrun tussen 15:00 en 17:00 uur. De oudere jeugd kunnen tussen 19:00 en 21:00 uur deze spannende tocht lopen! Wanneer de tocht klaar is, kan er bij het kampvuur opgewarmd worden met een warme drank en een versnapering. Bij slecht weer gaan we de tocht binnen proberen te organiseren. Tijdens deze activiteit zullen er foto’s en filmpjes gemaakt worden.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Entree tocht is € 2,50 per persoon (contant). Alle informatie is onder voorbehoud! Updates over deze activiteit, RIVM en JongNL maatregelen worden gedeeld via ons Facebook event.