Vertrouwenspersoon

Binnen JongNL Venray hebben wij twee vertrouwenspersonen. Waarom is er een vertrouwenspersoon en wat kan de vertrouwenspersoon voor je doen?

JongNL Venray biedt leden, ouders van leden en vrijwilligers de mogelijkheid om zich te wenden tot een vertrouwenspersoon. Deze vertrouwenspersoon geeft advies en ondersteuning, indien men vermoedens heeft of slachtoffer is van discriminatie, (seksuele) intimidatie/misbruik, agressie, pesten, geweld of andere ongewenste omgangsvormen. Ook is de vertrouwenspersoon het aanspreekpunt om klachten kenbaar te maken van bovenstaande zaken.

De vertrouwenspersoon kan bemiddelen tussen partijen bij onderlinge (JongNL gerelateerde) geschillen. In alle gevallen is de vertrouwenspersoon er ter ondersteuning van de melder en/of het slachtoffer.

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en dat betekent dat zij géén groepsleider is van JongNL Venray. De vertrouwenspersoon luistert naar jouw verhaal. De vertrouwenspersoon is wel bevoegd om bestuursvergaderingen bij te wonen en zaken aan de orde te stellen. Voor reguliere vragen of opmerkingen omtrent groepsbijeenkomsten of andere JongNL activiteiten is de groepsstaf het eerste aanspreekpunt

Chantal

Hallo ik ben Chantal Philipsen 27 jaar oud en woonachtig in America, sinds mijn 6de levensjaar ben ik verbonden met Jongnederland Venray ( lid en leiding geweest en nu al een paar jaar bestuurslid)

In het dagelijks leven werk ik in de zorg als verzorgende ig en activiteitenbegeleider en ben ik tevens ook al 14 jaar rode kruis vrijwilliger in Venray.

Als vertrouwenspersoon van Jongnederland  Venray bied ik ondersteuning en advies.

Eric

Ik ben al vanaf mijn 7de bij de vereniging, eerst als lid, daarna leider, bestuurslid en voorzitter geweest. Thans ben ik adviseur en voorzitter van de overkoepelend stichting

Contact

Je kan in contact komen via email, klik op de naam om een email bericht te openen. Chantal of Eric